Communication Social Media Livestreaming
Search for:

Den udvikling, vi har været igennem de sidste 30 år, har forandret verden en del. Især når det drejer sig om os selv. Der er næsten ingen steder efterhånden, hvor vi kan være os selv. Uanset hvor vi bevæger os hen i løbet af dagen, spiller vi en rolle, og er mindst splittet i to forskellige personligheder.

Har du nogensinde tænkt på, hvordan du agerer ude i den virkelige verden, og når du er hjemme hos dig selv? Opfører du dig ens de to steder? Næppe. Hvorfor gør vi så ikke det?

Hvorfor tør vi ikke være autentiske?

Hvad er der galt i at være os selv, også når vi er ude blandt andre, og da især på vores arbejde, hvor de fleste bruger hel del af sin tid på at være?

Kan det virkelig passe, at vi det meste af vores liv, skal gå rundt og i virkeligheden være en anden end den vi virkelig er, bare for at passe ind i andres kasser?

Nej. det skal vi ikke. Det ser også ud til, at tendensen i verden går den vej igen. Nu skal vi igen til at være autentiske, vi skal være os selv. Dem der søger job, er også begyndt at støde på ordet autentisk. Men hvad er dét?

Begrebet autentisk betyder at have gyldighed, og at være ærlig og troværdig. For de fleste, er det en kamp at give sig selv gyldighed og at være helt ærlige, fordi det vækker angst.  Når vi ikke er kan give os selv gyldighed, medfører det lavt selvværd, og dermed også et skævt ligeværd i relationer. Og når vi ikke kan være helt ærlige, kan det mærkes i kontakten, og det er med til at skabe mistillid mellem mennesker.

Alting, skal i dag være så perfekt, problemet er bare, at sådan er virkeligheden ikke. Intet og ingen er perfekte. Et godt eksempel er blandt at TV og især nyhederne. Dem der i dag sidder, og præsenterer nyhederne på TV, er de autentiske? Nej, det er de ikke. De spiller en rolle, hvor alting skal være perfekt og strømlignet. Ikke selv det mindste stykke hår, får lov til at sidde forkert.

Jeg har set et rigtig godt eksempel på dette, da vi i Seniorerhverv 50+ i Fredericia, havde besøg af Mikael Kamber fra nyhederne på TV2. Han sagde det også selv i sit foredrag, og vi kunne ved selvsyn se og opleve ham fuldstændig anderledes på slap line, og ligefrem være ganske underholdende, når han ikke er begrænset af at spille en bestemt rolle. Det var helt befriende at opleve det, og jeg er sikker på, at han selv synes at foredraget hos os var sjovere for ham og mere ham selv, end når han er nyhedsvært på TV2.

Luria Petrucci fra https://livestreamingpros.com kan fortælle meget mere om det her, under det hun kalder YOUniquely You. Det er meget interessant og tankevækkende, men det er rigtigt det hun siger.

Det er også noget, som jeg følger meget med i og interesserer mig for at høre og læse meget mere om. Min rejse indenfor det her, er kun lige begyndt.

Et eksempel på, hvor mange går galt i byen, når de f.eks. vælger job eller uddannelse. De ved, hvordan de skal nå målet uddannelsesmæssigt, og de ved, hvad de kan bruge den til, men alt det er fuldstændig ligegyldigt, hvis man INDEN man vælger uddannelsen, ikke har stillet sig selv spørgsmålet HVORFOR?

Kun hvis du kan svare klart og entydigt på det spørgsmål, kan du få succes i livet. Man skal vide HVORFOR, man gerne vil arbejde med det man uddanner sig til, og det ved de fleste ikke.

Følg med her på siden, hvis du gerne vil blive klogere på alt dette her. Det kunne jo være, at verden ville blive et lidt bedre sted, hvis vi bare kunne få lov til at være os selv.

CSL Chat
Ejnar Riis
vfddsg
Ejnar Riis
Hej
Ejnar Riis
Hej
Ejnar Riis
sss
Anonymous493 US US
Total users: 0

Customize